Wednesday, August 8, 2012

7th GA Bonus Bulan Puasa


7th GA Bonus Bulan PuasaEntry kali ini sy nak join GA yg dianjurkan oleh Umiyumi. Details entry boleh click kat gambar di atas atau check kat sini yer http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/07/seventh-giveaway-ga.html

Saya sangat teruja nak join sebab hadiahnya yang begitu menarik :D...
apa lagi kalau bukan buku resepi dessert buah-buahan seperti gambar di atas...
Yang menariknya....ada 90 resepi di dalam buku tu....so memang berbaloi sangat2 utk mencuba setiap resepi selama 90 hari... :)

Ini lah resepi pertaman yang saya nak cuba kalau berjaya memiliki buku resepi tu...

Cabaran 1: summer berry crepes

Cabaran 2: banana and pecan bread & date and walnut brownies

Cabaran 3: hot blackberry and apple souffles

Ok untuk memudahkan sesiapa yang join GA ni....saya sertakan sekali syarat2nya seperti di blog Umiyumi atau boleh juga check kat sini http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/07/seventh-giveaway-ga.html


Terma dan syarat:

1) Penyertaaan dibuka kepada semua.

2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post entry http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/07/seventh-giveaway-ga.html. (Jika anda tiada blog, cuma tinggalkan email address).

3) Berikan sedikit komen contohnya tentang GA ini atau jenis masakan yang anda suka atau apa anda akan lakukan sekiranya menang atau dessert mana yang menarik perhatian anda/ingin anda cuba. Terpulang kepada kreativiti masing-masing.

4) Tarikh tamat GA ialah: tepat jam 12 tgh malam pada 19 Ogos 2012.Pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2012.

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa lima (5) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.


So tunggu apa lagi...sesiapa yang berminat dengan buku resepi ni bolehlah join GA ni yer...
Doakan saya berjaya menjadi pemenangnya ye :D
Ammeennn.....
No comments:

Post a Comment

Contest We Win